april 15, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

City Girls ‘JD for å forhindre at fans dør av kreft.

City Girls ‘JD kom nylig til en nyhet Problemer relatert til Lil Uji Wert og hans eks er løst, Uji og JD finnes på et lykkelig sted. Imidlertid, i en annen hendelse med en fan, J.D. Rapperen nevnte at han trodde personen var en bot, men den beretningen avslørte at hans fans ble sagt å være døende av kreft.

Shattai-fan postet under JDs tweets, “Hei JD. Å se deg hjelpe meg stimulerer spenningen min når det gjør vondt for meg. Jeg er døende og har kreft. Du fortalte meg at du ville tm, men gjorde det aldri. Jeg ønsker en ansiktsløftning på 5 minutter hvis mulig.

Så fan J.D. Han stoppet henne og sa: “Han stoppet meg og vant. Jeg kan slutte å sende dødsmeldinger til meg og sende e-post for å dø i reisefondet mitt. Jeg vant.” Nå har JD avslørt hva som virkelig skjedde i hans beslutning.

City Girl tok til Twitter og sa at hun trodde at kontoen først var en bot. Etter det, etter at han hadde sporet opp kontoen, begynte han å få spam-meldinger fra henne og trodde siden var falsk. JD sa til slutt, “Ima, jeg ber for henne sterkere enn en telefonsamtale.” Se ovenfor.

READ  3 aksjer i ARK Investment's Red-Hot ETF ble kjøpt forrige uke