april 11, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Freelift‌slive, Norsk konsept for friluftsliv

Når vinteren nærmer seg i Nord-Amerika, kan pandemien være inspirert av de som kommer seg etter ensomhet Norsk konsept med freeluft‌slive (Betydningen “friluftsliv”).

I Norge er det ikke så ekstremt som det ser ut i andre land. Reeds følger ganske enkelt begrepet freelift ఫ slive, som grovt sett oversettes til “friluftsliv” og er dypt gravert inn i landets arv.

Fra det fjerne Arktis til det urbane Oslo betyr freeluft‌slive en forpliktelse til å feire tid utendørs uavhengig av værmeldingen. “Dette er en veldig naturlig ting for meg fordi jeg er norsk,” sa Alexander, som dokumenterte far-datteren reiser på Instagram.

Tenkte som langrennski og akevitt er norsk. Men midt i en epidemi som øker rytmen i hverdagen rundt hele verden, når vinteren nærmer seg på den nordlige halvkule, kan Fryloft‌slive også være en modell for å bli tryggere – og smartere.

Jeg skrev i fjor Hemmeligheten med å nyte en lang vinter I et fremtidig innlegg (kortversjon: vel) kan jeg fortelle deg mer om hvordan denne tilnærmingen fungerer for meg personlig, men jeg nevnte at en av favoritt tingene jeg gjorde i vinter var å ta en 7-mil tur i den iskalde kulden med en venn. Vi var begge kledd passende og holdt oss varme av bevegelsene – å være i naturen og ha en hyggelig samtale var så hyggelig at jeg kunne bry meg mindre om temperaturen. (Av kottke ri hjem)

Mer om …

READ  Norsk sykehjem dør etter å ha mottatt Pfizer Kovid-19-vaksine - ArtT World News