mars 9, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Slik ser du Nintendo Live februar 2021 Live Stream

Hvis du er interessert i spill, bør du vite at Nintendo er vert for en 50-minutters live stream i dag, kalt Nintendo Direct, og selskapet vil fokusere på spill som kommer til Switch i 2021. Dette er første gang selskapet tilbyr en fullverdig Nintendo live stream Fra september 2019.

Nintendo har allerede bekreftet På Twitter Vil kunngjøre informasjon om det Super Smash Brothers Ultimate, Men det gir ingen anelse om at vi til tross for en god sjanse vil høre om en ny karakter Andre Battle Pass i spillet. Ute Super Smash Brothers Ultimate, Livestrømmen fokuserer på spill som kommer til Nintendo Switch “i første halvdel av 2021” og gjetter hva som kan vises under presentasjonen.

Når lanseres Nintendo Live?

Direktesendingen starter i dag, 17. februar, klokken 14:00 PT / 17:00 ET / 22:00 GMT.

Hvor kan jeg finne Nintendo Direct?

Vi har innebygd direktesendingen over dette innlegget, så du kan bli her for å se den når den starter. Ellers, få dagens Nintendo Direct Nintendos offisielle nettside, Trekkraft, Og Nettlys.

Selvfølgelig, hvis du savner strømmen, kan du finne alle Nintendo-nyhetene her På kanten.

READ  Disney + lanserer ny $ 19 Hulu og ESPN + -pakke i dag