mars 9, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Walheim har solgt heroiske 3 millioner eksemplarer

Kom tilbake til en ny runde med store tall Walheim, Det siste lille indiespillet. Iron Gate Studios Survival-Y Craft-Y Viking Game Solgt Én million eksemplarer I sin første uke, To millioner Om to uker, nå tre millioner etter det. Som jeg er, skal jeg spille nå i stedet for å fortelle deg om Valheims salgstall, så jeg gjorde en tjeneste for alle og spådde de neste par milepælene. Vi ønsker deg velkommen.

Jernport Har kunngjort Per i dag har Walheim solgt mer enn tre millioner eksemplarer og mottatt over 60.000 brukeranmeldelser på Steam. Det nådde 147 000 seere i Twitch på onsdag, sier de. Jeg kan ikke forestille meg å forvente dette nivået av popularitet ved en liten studiooppstart.

“Vi har alltid jobbet med forutsetningen om at EA-utgivelsen vil være noe vellykket, så jeg tror det ikke vil endre planene våre så mye,” sier Iron Gate-sjef Richard Svensson. “Dessuten, nå kan vi kjøpe et større kontor.” Kanskje de kan bygge et helt langhus, ikke sant?

Jeg mistenker at Svensson kan ha gått uten ting å si om hver milepæl, ettersom det plutselig har blitt sumpet med betydningen av Walheim. Jeg liker begge. For å redde oss begge fra å bli Walheim-salgskort, gikk jeg videre og planla Walheim-salgstall de neste to månedene. Neste gang du er interessert i hvor mange eksemplarer Walheim har solgt, kan du dukke opp her for å sjekke. Dette er et sertifiserende perfekt prosjekt fordi jeg gjorde det i Microsoft Excel.

Som du kan se her, forventes Walheim å nå omtrent fire millioner salg i helgen, mens jeg prøver å bygge min første langsiktige. Den når åtte millioner på bursdagen min i begynnelsen av mars. Som en bursdagsgave vil jeg peke dere alle til dette innlegget i stedet for å skrive noe nytt. Walheim vil doble det til 16 millioner en måned senere i april.

READ  Tetris verdensmester Jonas Newbour dør ved 39 år


Jeg gir deg mot til å gjøre det bedre, og “mot” betyr “tigging” fordi jeg ikke er et profesjonelt tall.

Jeg vil nå presentere deg den fullstendige planen for neste år med Walheim-salg, men jeg kan ikke tro det dristige å bygge stadig mer monolitiske planer basert på min Excel-ferdighetsbase og mitt lille, noe fabrikerte datasett. Jeg må gjøre dette før det blir irrelevant når spillet treffer fire millioner salg, så bruker du fantasien din, sier du at alle mennesker på jorden vil eie en kopi innen denne tiden neste år?

Når det gjelder humor, er de tre millioner eksemplarene som ble solgt for det første tilgangsspillet laget av et team på fem, en skikkelig rekord. Nå som jeg selv har hoppet for en liten viking, har jeg ikke noe imot det. Tidlig om morgenen ga meg inntrykk av Minecraft Circa 2014 da alle vennene mine streifet rundt på serverne, skapte opptaksrom og likte å være i samme spill samtidig. Det klør at det klør at 3 millioner av oss ikke beveger seg mye.

Hvis du har hoppet nylig, som meg, sjekk ut RBS Wolheim-notater.